Over Pool Robots your pool, our robots

Pool Robots is een van de vele verkoopsites die ECG Nederland BV in beheer heeft. Sinds 2012 is ECG Nederland BV importeur en distributeur van computergestuurde Zwembadrobot producten. Deze zwembadrobots bieden wij aan voor een zeer scherpe prijs aan consumenten maar ook aan de zakelijke markt middels een professionele e-commerce organisatie.

Sample banner

elke zaterdag showroom geopend 
Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, de temperatuur loopt op en de zwemkriebels komen weer naar boven. Het zwemseizoen staat weer voor de deur en dat is te merken.

Ook op zaterdag is onze showroom geopend.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een van de vele Zwembadrobots die wij aanbieden? De nieuwste modellen staan in onze showroom.

Kom langs en ervaar de mogelijkheden, het gemak en de voordelen van al deze mooie zwembad robotprodukten.

Onze showroom is tevens iedere zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur geopend of neem een kijkje op onze verkoopsite en laat u verrassen welke zwembadproducten wij aanbieden.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag 10:00 – 14:00 uur
Zondags gesloten

Wilt u direct het één en ander meenemen? Dat kan, want onze binnendienst is daar geheel op ingesteld en alles is op voorraad en kunt u via pinbetaling voldoen.

Routebeschrijving
U volgt de A50 (Zwolle-Arnhem-Zwolle), hier neemt u de afslag Apeldoorn-Noord, deze weg volgt u tot de stoplichten waarna u linksaf gaat, rotonde driekwart nemen en na ongeveer 500 meter vindt u ons aan de linkerkant, Laan van de Ram.21b.