Bekijk o.a. de Zwembadrobots in onze showroom, het grootste assortiment in de  Benelux

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en de tuin- en zwembadkriebels komen weer naar boven! Het tuin- en zwembadseizoen staat weer voor de deur en dat is te merken! 
Ook op zaterdag is onze showroom geopend. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een zwembadrobot of een hydraulische robot? De nieuwste modellen van merken als AstralPool, Dolphin, Robby, Zodiac etc. staan in onze showroom. Kom langs en ervaar de mogelijkheden, het gemak en de voordelen van bijvoorbeeld een zwembadrobot waarmee uw zwembad in een kort tijdsbestek is gereinigd, de bodem, wanden alsmede de waterlijn.

In onze showroom kunt u zich laten inspireren en kennismaken met de nieuwste mogelijkheden in de robottechnologie. Daarnaast bieden wij nog veel meer in onze showroom van produkten die op onze verkoopsite worden aangeboden.

Onze showroom is tevens iedere zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur geopend of neem een kijkje op onze verkoopsite en laat u verrassen welke robotproducten wij aanbieden. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag 10:00 uur – 14:00 uur 
Zondag gesloten

Wilt u direct het één en ander meenemen? Dat kan, want onze binnendienst is daar geheel op ingesteld en alles is op voorraad en kunt u via pinbetaling voldoen.

Routebeschrijving
U volgt de A50 (Zwolle-Arnhem-Zwolle), hier neemt u de afslag Apeldoorn-Noord, deze weg volgt u tot de stoplichten waarna u linksaf gaat, rotonde driekwart nemen en na ongeveer 500 meter vindt u ons aan de linkerkant, Laan van de Ram 21b.