Weektimer

Weektimer

Alle hier aangeboden robots beschikken over een weektimer. Met deze functie kan je de zwembadrobot automatisch laten starten aan zijn onderhoud, waarbij kan worden gekozen uit de opties: elke dag, om de 2 dagen of om de 3 dagen.

Poolrobots = de marktleider in zwembadrobots., 170 zwembadrobots uit voorraad leverbaar.

2 artikel(en)

per pagina

 • Zodiac RV 5600 Vortex 4WD

  De Zodiac zwembadrobot RV 5600 (voorheen: Zodiac Vortex 4 4WD) is een echte top innovatie van Zodiac. Met zijn VORTEX-technologie voor een constante en krachtige cyclonale aanzuiging is hij de meest intelligente van alle Vortex-robots. En dankzij zijn vierwielaandrijving kan de Zodiac RV 5600 obstakels overwinnen en grip vinden op elk bodemtype, voor een onberispelijke reiniging met een maximum aan comfort. Zodiac innoveert met de ‘Lift System’-functie, die het gemakkelijker maakt om de robot uit het water te halen door 20% minder inspanning te vragen. Dankzij zijn 30% hogere zuigkracht dan bij andere robots, zijn meervoudige programmeerklok voor zeven dagen, zijn ‘filter vol’-indicator en zijn Kinetic-afstandsbediening verzekert de RV 5600 een perfecte reinigingskwaliteit op maat van uw behoeften. Deze zwembadrobot is uitgerust met maar liefst 3 werkprogramma's en is daarmee uniek. Je kan kiezen uit enkel bodem, bodem + wanden + waterlijn, of alléén waterlijn. Nadat de zwembadrobot een van de programma's heeft afgerond wordt het apparaat vanzelf uitgeschakeld.

  Met de aanschaf van de Zodiac RV 5600 Vortex 4WD geniet u van:
  Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
  "14 dagen bedenktijd"
  ✓ Laagste verkoopprijs in de Benelux door rechstreeks grootschalige inkoop
  ✓ Uw prijsvoordeel € 500,00

  Meer info

  Normale prijs: € 1.999,00

  Speciale prijs € 1.399,00

  of betaal in termijnen vanaf € 46 per maand Meer info

 • H7 DUO

  Breng het reinigen van uw zwembad naar een hoger niveau met de Astralpool H7 DUO. Astralpool heeft de nieuwste technologie verwerkt in de H DUO serie. De Astralpool H7 DUO werkt voor u en reinigt de bodem, wanden en de waterlijn zeer grondig voor zwembaden tot 15 meter. Met de meegeleverde atstandsbediening kunt u op eenvoudige wijze uw zwembadrobot verplaatsen.

  Met de aanschaf van de AstralPool H7 DUO geniet u van:
  Gratis 5 jaar garantie (t.w.v. € 200,00)
  "14 dagen bedenktijd"

  Meer info

  Normale prijs: € 1.999,00

  Speciale prijs € 1.299,00

  of betaal in termijnen vanaf € 43 per maand Meer info

2 artikel(en)

per pagina